Deelname

Leden van de Partij voor het Noorden zijn mensen zoals u. Wij geloven dat de politiek er is voor de mensen, niet andersom. Onze leden, kandidaten en raads- en statenleden zijn de mensen u makkelijk in uw eigen dagelijks leven tegen kunt komen als vrienden, collega's of familie. 

De Partij voor het Noorden maakt graag een verschil in de politiek, maar dat gaat helaas niet zonder slag of stoot. Slechts 3% van alle Nederlanders is lid van een politieke partij. Wij vinden dit een veel te laag percentage en willen graag meer mensen betrekken in de politiek. 

Dit is  tijd om lid te worden. De Partij voor het Noorden is actief op zoek naar betrokken Noordelingen die graag een verschil willen maken. Herkent u zich in deze omschrijving? Dan gaan wij graag met u in gesprek!


Interesse? Neem dan contact op!

De Fractie Groningen van de Partij voor het Noorden gaat graag met u in gesprek! Bent u een betrokken inwoner van de gemeente Groningen? Of woont u buiten de gemeentegrenzen en wilt u toch bijdragen? Vul dan het contactformulier door op de ijsvogel beneden te klikken!